Untitled
22 mei 2015
week 101: 15 t/m 21 mei

Oma van Mierlo kwam op 15 mei Bas en Laura ’s morgens vroeg ophalen. Mark en ik moesten naar de begrafenis van tante Zus en oma zou op Bas en Laura passen. Ze moest ’s morgens werken, en dus gingen Bas en Laura mee met een tas vol speelgoed. Ik vond het best spannend of het wel goed zou gaan, maar ze zijn heel erg lief geweest! Toen oma afgewerkt was, heeft ze Bas en Laura mee naar huis genomen en daar hebben ze ook fijn gespeeld.
Op 16 mei zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen en ’s middags zijn Mark, Bas en Laura even bij opa en oma Van Mierlo geweest.
Eline deed op 17 mei haar communie. We hebben Bas en Laura ’s morgens vroeg naar opa en oma Van Mierlo gebracht. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars kwamen ook. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Na de mis zijn we Bas en Laura op gaan halen en zijn we naar het feest gegaan. We hebben gezellig samen geluncht en daarna zijn de kindjes lekker buiten gaan spelen. ’s Avonds hebben we nog met zijn allen gegeten en daarna zijn we naar huis gegaan.
Op 18 mei was het niet zo’n mooi weer en we hebben na Laura’s middagdutje alleen maar even in de tuin kunnen schommelen.
Laura en ik hebben Bas op 19 mei weer naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn we met zijn tweetjes gezellig boodschappen gaan doen. Thuis had Laura veel plezier. Ze was steeds rondjes aan het rennen en kwam steeds even knuffelen. ’s Middags zijn we naar de bibliotheek geweest. Deze keer had ik de kinderwagen maar meegenomen, zodat ik Laura bij het terugbrengen en opnieuw lenen van de boeken even “vast kon binden” ;-).
Op 20 mei zijn we boodschappen gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Na school kwamen Eline en tante Maartje ook. We hebben gezellig samen geluncht. Bas en Laura hebben ’s middags heel lief samen gespeeld.
Op 21 mei kwamen Lieke, Julian en Sophie op bezoek. De kindjes hebben heel fijn in de tuin gespeeld. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stuk gaan wandelen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative